Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Mesela önüne kenarıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve sayrılarevi gibi” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan gitmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha yaygın kullanılır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i okumak bağırsakin tıklayın.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve muvafık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna tuzakınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir başka şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma Yangın Çıkış Kapısı amacına bakılırsa muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Gönül Emniyetliği Mizan: Baplar insanoğluın cafcaflı bir vadiı boşaltmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan baplar dirilik güvenliğini korumada enikonu önemli bir konuma sahiptir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangınlar kâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Doğru hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın karınindeki bina sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli başlı süre emin hale getirir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Veriler bapların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bunların cümlesi uygulama içinde kaydedildiği ciğerin sahih hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Report this wiki page